Senior Digi Club

Als inwoner Gemeente Druten, kan men kosteloos lid worden van de Senior Digi Club. Naast de digitale nieuwsbrief zijn er extra’s, zoals vraagbaak zijn. Voor alle mogelijke computer, internet of digitale apparatuur vragen staan we open, om samen naar een oplossing te kijken. Dus u staat er niet alleen voor. Hulp kan, want wij denken met u mee.

Aanmelden Senior Digi Club lid

Als lid van de Senior Digi Club ontvangt men tevens de SDC Nieuwsbrief. Aanmelden kan in het aanmeldformulier op deze pagina. Lid worden van Senior Digi Club is kosteloos.

SDC Nieuwsbrief

De SDC Nieuwsbrief komt er alleen digitaal. Dat heeft als nut, dat de Senior mailervaring blijft opdoen met onder andere een pdf-bijlage. De SDC Nieuwsbrief brengt nieuwtjes en ontwikkelingen, maar ook wat er lokaal is te melden.
De Senior Digi Club Nieuwsbrief verschijnt 10 keer jaarlijks, met daarin naast de wetenswaardigheden, ook onderwerpen heel divers: Actueel, SDC Thema, In gesprek met, Lezer aan het woord, iPad Tips & Trucs etc.
Voor het ontvangen van de SDC Nieuwsbrief, even aanmelden via het aanmeldformulier hiernaast, of als u enkel de nieuwsbrief wenst te ontvangen en geen lid wilt worden van Senior Digi Club, kunt u het aanmeldformulier op deze pagina invullen.

Contact

Maas en Waal Academie

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur (0487) 745003.
Een berichtje kan met mailadres: info@maasenwaalacademie.nl

Of even langs komen op het bezoekadres:
Cultureel Centrum D’n Bogerd 1e verdieping,
Van Heemstraweg 53, 6651 KH Druten.
(Indien gewenst, er is een lift aanwezig).