Senior Digi Inloop

Senior Digi Inloop is de twee wekelijkse inloop in de Hof, voor alle vragen van de senior over de tablet als maatwerk. Dat kan al vanaf april 2015 in het Grand café De Hof (Kasteelhof) Zorggroep Maas en Waal Druten. Senioren met vragen over een tablet, krijgen kosteloos hulp van een Senior Digi Helper. Ook als follow-up van de Senior Digi Hulp Sessies heeft de Senior Digi Inloop nog meer mogelijkheden voor maatwerk ondersteuning. Bijzonder is de harmonische sfeer, dat keer op keer leidt tot nieuwe sociale contacten onder deelnemende senioren.

Wie biedt de hulp

Vrijwilligers Meer Voormekaar, maar ook Zorgbrigade Drutenaren, zijn trouw elke twee weken present met hulp aan senioren, maar ook om elkaar te helpen waar nodig. Het is een team dat waardering verdient voor de belangeloze inzet keer op keer.

Wat zijn de kosten

Alle geboden hulp door de Digi Helpers is kosteloos. Gebruik van een consumptie tegen mini prijs is gebruikelijk, als tegemoetkoming voor het beschikbaar stellen door Zorggroep Maas en Waal van de ontmoetingslocatie én met wifi.

Wanneer is het

Senior Digi Inloop is elke even week van het jaarkalender, op de dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur. Kijk voor bijzonderheden op de Agenda, te vinden op www.seniordigiclub.nl

Waar te vinden

Het Grand Café van Zorggroep Maas en Waal heeft adres Kasteelhof 50, 6651 VB Druten